Navigatie

-7%

Schotel; Alden Satlight-Track 50 HD

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 999,00 € 925,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Satlight-Track HD
In het segment van de volledig automatische mobiele antenne overtuigt Satlight-Track HD met het hoogste ontvangstbereik van zijn klasse en een aanzienlijke ALDEN-kwaliteit. De systemen, die bijna overal kunnen worden opgesteld, bieden een snelle uitlijning en een zeer goed ontvangstbereik met een eenvoudige bediening. De geïntegreerde diefstalbeveiliging weet hoe te behagen, evenals de praktische externe aansluiting.

Kan overal worden opgezet
Wie zichzelf en zijn camper in de zomer wil beschermen tegen massaal zonlicht, staat vaak in parken onder bomen. Permanent geïnstalleerde antennes hebben in dergelijke situaties geen optimale verbinding met de satelliet. De draagbare Satlight-Track HD lost dit probleem echter op: ze kunnen bijna overal worden geïnstalleerd en zijn volledig automatisch met een druk op een knop op de gewenste satelliet. U profiteert daarbij van de grote draaicirkel van 270 graden.

Gemakkelijk te gebruiken
zodat met een handige draaginrichting deze schotel kan worden opgeborgen in het voertuig doordat deze slechts 6,9kg weegt. De draaggreep kan tevens worden gebruikt,  in combinatie met een additionele commerciële ketting of hangslot (niet meegeleverd)  als een inrichting ter bescherming tegen diefstal. 
De voeten van de apparatuur zijn zo ontworpen dat u de antennekabel erop kunt winden. Gaten voor pinnen zijn ook onderdeel van de apparatuur net als de optionele bruikbare zuignappen voor gebruik op een tafel of het dak van uw auto, caravan of camper. 

Ook kunt u de schotel aansluiten op een externe aansluiting voorzien van de regeleenheid in het inwendige van de camper (bijvoorbeeld in de garage) of caravan (bijvoorbeeld in de disselbak).

 

**  Onze specialist verzorgt de uitlevering en kan indien gewenst de montage en/of installatie voor u verzorgen. Ook de technische ondersteuning zal door hem worden verricht. 

© 2017 - 2019 Campcomfort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel