Navigatie

Joyne Cam module

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 90,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Om het Joyne pakket te kunnen ontvangen heeft u naast een schotelset een Joyne CAM Module nodig. Deze module kunt u zowel gebruiken in een TV (mits deze geschikt is) of in een satellietontvanger. 

Deze module kunt u gebruiken in een TV of satellietontvanger welke geschikt is voor ontvangst van satelliettelevisie (DVB-S2) en is voorzien van een CI of CI+ module ingang.

U kunt kiezen voor de Joyne CAM Module in combinatie met een Travel Lite of Travel Basis pakket

                                               

Het Joyne Travel Lite abonnement is een uitgebalanceerd pakket voor huishoudens en recreanten die in heel Europa de Nederlandse zenders willen ontvangen. U bepaalt zelf hoe lang uw abonnement loopt en het abonnement eindigt automatisch als u kiest voor een periode van 1, 3 of 6 maanden.

* Registratiekosten zijn eenmalig bij registratie
Geen extra CAM mogelijk. 1, 3 en 6 maanden contracten dienen vooraf betaald te worden.

Indien u een Joyne Basis jaarabonnement afsluit dan kunt u 3 extra televisies aansluiten. De extra aansluitingen ontvangen het volledige pakket (dus ook Fox Sports, 1, 3 en 5). U hoeft echter voor de extra aansluitingen niet het volledige abonnementsbedrag te betalen. Voor € 5,- per extra televisieaansluiting per maand kunt u deze aansluiten (+ eenmalig €10,- registratiekosten* per aansluiting).

Registratiekosten

Op basis van uw keus zullen uw gegevens worden opgenomen in de administratie van Joyne. Vervolgens krijgt u van hen de abonnementskosten berekend en eenmalig de registratie kosten van € 30,-. Na betaling hiervan is uw CAM Module actief. 

* Registratiekosten zijn eenmalig bij registratie. Extra aansluitingen zijn alleen mogelijk bij jaarabonnement. 1, 3 en 6 maanden contracten dienen vooraf betaald te worden.

© 2017 - 2019 Campcomfort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel