Navigatie

TV kijken onderweg

Om onderweg TV te kijken heeft u veel mogelijkheden. 

Tablet / internet

U kunt ervoor kiezen om via uw tablet TV te kijken. Hier zijn app's voor beschikbaar en in combinatie met een goed internet abonnement kunt u, als de verbinding goed is, programma's bekijken. Of het aanbod voldoende voor u is, is afhankelijk van een aantal factoren en kunt u eerst op gemak thuis uit proberen. 
Als u de programma's vanaf uw tablet op uw TV wilt bekijken, dan is dit ook mogelijk, u heeft daarvoor een apparaat nodig om het beeld naar uw TV te 'streamen'. 

 

Satelliet

U krijgt het gemak en het mooiste beeld indien u gebruik maakt van Satellieten en een schotelantenne. Wat u hiervoor nodig heeft is een schotel op het dak van uw camper of caravan of een losstaande schotel. Beide hebben hun voor- en nadelen. Bijvoorbeeld als u een losse schotel heeft, geeft dit als nadeel dat u deze tijdens het reizen een plekje moet geven, maar het voordeel is dat u zelf onder een boom kan gaan staan met veel schaduw en uw schotel op open terrein kan plaatsen. 
Naast een schotel heeft u ook een ontvanger nodig. Soms is deze ingebouwd in uw TV. 
Ook heeft u een abonnement bij een provider nodig. U krijgt van hen een kaartje dat u in uw ontvanger of TV kan steken. Afhankelijk van uw abonnement kunt u vervolgens de programma's op uw TV bekijken. 

Veel mensen kiezen voor deze vorm van TV kijken al dan niet met een vaste schotel. Onze monteurs hebben veel ervaring met zowel het plaatsen van vaste schotels als het instellen van de ontvanger of uw TV dan kunt u comfortabel achterover leunen en zorgen wij ervoor dat alles werkt.

Voor meer informatie over producten en mogelijkheden icm Joyne TV kijken, klik hier

Voor vragen over montage of installatie kunt u gebruik maken van het contactformulier 

 

© 2017 - 2019 Campcomfort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel