Navigatie

Uw camper waterpas zetten (levelen)

Uw camper waterpas

Het is zowel handig als prettig als uw camper waterpas staat. Niet alleen functioneert de koelkast vaak beter, maar ook rollen de nootjes of uw pen niet van tafel en sluiten deurtjes en lades beter. 

Natuurlijk kunt u dit op verschillende manieren regelen. 

De meest eenvoudige is om een waterpas te gebruiken en deze op de vloer te leggen, de meest geavanceerde om een level systeem te gebruiken. 

E-Level

Het gebruik van een waterpas is goed te doen, maar blijft omslachtig. Een variant daarop is nu E-Level.
E-Level is een apparaatje in uw camper die communiceert met uw smartphone. Op uw telefoon ziet u vervolgens precies op welke hoek u hoger of lager moet staan. Doordat u dit al ziet als u op uw plaats aankomt, kunt u eenvoudig een goede plek uitzoeken, om vervolgens met een oprijblok uw camper goed neer te zetten.

Meer informatie hierover vindt u hier 

 

Level systemen

Indien u voor luxe en comfort gaat, dan is een Level systeem de perfecte oplossing. U rijdt simpelweg naar de plaats waar u wilt gaan staan en met een druk op de knop wordt volautomatisch uw camper waterpas geplaatst door poten die hydraulisch worden aangestuurd. Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk. Indien u wil weten wat er mogelijk is, verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

© 2017 - 2019 Campcomfort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel